SUPERVLAAI UTRECHT SMARAGDPLEIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 72 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Supervlaai Utrecht Smaragdplein. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 16:54 Bijna was een verjaardagsfeestje in soep gelopen gelukkig konden we een overheerlijke gebak bestellen werd ook nog eens snel geleverd TOP
25 jun 2022 om 0:45 Bezorging was minder, ze hebben ze maar zo aan iemand gegeven. 6 vlaaien besteld kreeg er maar 5.
27 mei 2022 om 19:58 Bezorging duurde erg lang. Als ze er bijna waren zou er gebeld worden, dat is niet gebeurd en ik had 3 gesneden vlaaien besteld, we ontvingen ze ongesneden. Het was als bedankje van mn vader op zijn sterfbed voor de verpleegkundigen die hem verzorgen
25 mei 2022 om 8:55 Taart was heerlijk, telefoontje om de bestelling door te spreken ook, maar bezorging was meer dan een half uur te laat.
19 mei 2022 om 17:01 I got 3/4 of the cake I ordered and some random piece to make it a full Cake I wish I was contacted instead saying the whole cake wasn’t available because it ruined the situation and no one could eat it after that long af wait time
1 feb 2022 om 14:04 2,5 uur gewacht op mijn bestelling!!!!
19 jan 2022 om 12:34 Erg prettig dat ik gebeld werd met alternatieven voor niet leverbare vlaaien. Goede service,
28 nov 2021 om 2:12 Verse vlaai, erg lekker
13 nov 2021 om 10:29 Heerlijke vlaai en top service
18 okt 2021 om 13:23 Vrij snel geleverd en erg lekker
24 sep 2021 om 16:22 Lekker op tijd en smaakte weer heerlijk!
20 sep 2021 om 12:18 De taarten die ik besteld heb blijken niet op voorraad te zijn. Bestelling 45 minuten te laat geleverd